Erdoğduspor yarı finalde

Trabzon Erdoğdu Anadolu Erkek Lisesi Türkiye’ye milli gurur yaşatmaya devam ediyor. Türkiye'yi Guatemala'daki Okul Sporları Futbol Dünya Şampiyonası'nda temsil eden Erdoğduspor, Danimarkayı 3-1 yenere yarı finale çıktı. Talha (2) ve Furkan’ın attığı golle

Erdoğduspor yarı finalde

Trabzon Erdoğdu Anadolu Erkek Lisesi Türkiye’ye milli gurur yaşatmaya devam ediyor. Türkiye'yi Guatemala'daki Okul Sporları Futbol Dünya Şampiyonası'nda temsil eden Erdoğduspor, Danimarkayı 3-1 yenere yarı finale çıktı. Talha (2) ve Furkan’ın attığı gollerle alarak 3-1 sahadan zaferle ayrıldı. Yarın Türkiye saati ile 20’de Fransa ile karşılaşacaklar.

5 maçta 13 puan toplayarak grup lideri olan ekibimiz 14 gol atarken, biri penaltıdan olmak üzere sadece 3 gol yiyerek tarih yazıyor.

Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi yarı finalde Fransa'yı elediği takdirde Guatemala-Brezilya maçının galibi ile şampiyonluk maçı oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler