Erdoğdu Lisesi'nden Guatemala'da kolbastı şov!

Trabzon Erdoğdu Anadolu Erkek Lisesi Danimarka ile çeyrek final maçına çıkıyor. 

Erdoğdu Lisesi'nden Guatemala'da kolbastı şov!

Trabzon Erdoğdu Anadolu Erkek Lisesi Danimarka ile çeyrek final maçına çıkıyor.

Trabzon Erdoğdu Anadolu Erkek Lisesi, Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası'nda çeyrek karşılaşmasında TSİ 02.30 da Danimarka ile karşılaşacak. Gurup maçlarında 13 gol atan ve kalesinde üç penaltı golü gören millilerde hedef yarı finale çıkmak.

Guatemala'nın Retalhueleu şehrinde 12-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen, Okul Sporları (ISF) Kız ve Erkek Futbol Dünya Şampiyonası'nda bir gün aradan sonra çeyrek final karşılaşmaları bu gece başlıyor.

KÜLTÜR GECESİ DÜZENLENDİ

Grup karşılaşmalarının ardından bir gün ara verilen dünya şampiyonasında dün sporcular önce havuz, ardından ise otel içerisinde bulunan parkta yer alan Avrupa'nın önemli bazı tarihi eserlerinin yer aldığı binaları gezdi. Güvenlik nedeniyle otel dışına çıkarılmayan ülke sporcuları için akşam kültür gecesi düzenlendi. Gecede ülkeler kendi kültürlerini tanıtan aktiviteler gerçekleştirdiler. Ayrıca, kültür gecesinde ülkeler kendi oyunlarını gerçekleştirirken Trabzon Kolbastı oyununu oynayan, Trabzon Erdoğdu Anadolu Erkek Lisesi ve Amasya Kız Spor Lisesi gecede yoğun ilgi gördü.

TEKNİK DİREKTÖR CİVELEK OKYANUS ÖTESİNE MİLLİ MARŞIMIZI DİNLETMEYE GELDİK

Trabzon Erdoğdu Anadolu Erkek Lisesi teknik direktörü Adem Civelek, okyanus ötesine Milli Marşımızı dinletmeye geldik dedi.

Civelek, Çok iyi bir kadromuz var. Biz bu projeyi üç yıl önce başlattık. Geçtiğimiz yıl Türkiye ikincisi, bu yıl ise Türkiye şampiyonu olarak Guatemala'da dünya şampiyonasında ülkemizi temsil etmeye geldik. Bu bizim için çok büyük bir onur. İlk aşamayı geçtik ve sırada çeyrek final maçımız var. Yardımcım Cahit Eyüpoğlu ve sporcularımızla kupayı alacağımıza çok inandık. İnşallah kupayı alıp istiklal marşımızı okyanus ötesinde okutarak ülkemize döneceğiz diye konuştu.

OKUL MİLLİLERİMİZDE TEK EKSİK KAPTAN FURKAN TAŞ

Millilerimizde kırmızı kart cezalısı Kaleci Furkan ve hafif sakatlığı bulunan Selim Dervişoğlu dışında eksik yok. Okul Millilerimizin yarın Danimarka karşısına şu 11'le çıkması bekleniyor

Kerem Civelek, Volkan Batman, Mücahit Çakır, Selim Dilli, Mehmet Yeşil, Yusuf Yazıcı, Ali Han Aydın, Talha Aydemir, Furkan Ödemiş, M.Emin Kabul ve Hamza İpekçi

Kırmızı kart Furkan Taş bir maç cezalı

Sakat Selim Dervişoğlu'nun durumu ise maç saati belli olacak

OKUL KIZ MİLLİ TAKIMIMIZ DOMİNİK CUMHURİYETİ İLE OYNAYACAK

Spor salonu ve futbol sahası olmayan Amasya Spor Lisesi ise bütün zorluklara rağmen geldiği Okul Sporları Dünya Şampiyonası'nda sıralamadaki yerini belirlemek için Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Okul Kız Millilerimiz şampiyonada 9'unculuk 10'unculuk için TSİ 01.30 da sahaya çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor