Erdoğan ve Davutoğlu mezuniyet töreninde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde düzenlenen mezuniyet törenine katıldı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gülhane Askeri Tıp Akademisi mezuniyet törenine katıldı.

Erdoğan ve Davutoğlu mezuniyet töreninde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde düzenlenen mezuniyet törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gülhane Askeri Tıp Akademisi mezuniyet törenine katıldı. Tören, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından protokol konuşmalarıyla devam etti. Konuşmaların ardından mezunlara "Hekim Andı" okutuldu. Tabip teğmenler, Gülhane Marşı'nı okuduktan sonra kılıç çekerek mezuniyetlerini kutladı. Daha sonra öğrencilere diplomaları verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler