Erdoğan Rize'de coşkuyla karşılandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'dan helikopterle geldiği Rize'nin Güneysu İlçesi'nde hemşerileri tarafından coşkuyla karşılandı. 

Hemşerilerine seslenen ve 15 Temmuz'da ortaya koydukları tavır ve duruştan dolayı teşekkür eden Erdoğan, "F-16'lara, helikopterlerle saldıranlara, tanklara, toplara, silahlara karşı Allah'ın yeryüzündeki halifem dediği insanın duruşunu gösterdiniz. İstiklal Şairi ne diyor? 'Siper et gövdeni dursun bu hayasızca akın'. Millet gövdesini siper etti ve bu hayasız saldırıyı durdurdu. Ben bu milletimi alkışlıyor, taktir ediyorum. Milletimle iftihar ediyorum. Sizlere gerçekten çok teşekkür ediyorum" dedi, 2 gece ana ve baba ocağında kalacağını söyledi. 

Konuşmasının ardından tokalaştığı vatandaşların yoğun sevgi gösterileri ile karşılaşan Erdoğan ve korumaları zor anlar yaşadı. Bazı hemşerilerinin isteklerini dinleyen Erdoğan daha sonra Merkez Mahallesi'ndeki evine geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler