Erdoğan, Hacıosmanoğlu ve şikeciyi istiyor!

Fenerbahçe Futbol Takımı kafilesini taşıyan otobüse Trabzon'un Sürmene ilçesinde yapılan silahlı saldırının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazar akşamı TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kulüpler Birliği Ba

Erdoğan, Hacıosmanoğlu ve şikeciyi istiyor!

Fenerbahçe Futbol Takımı kafilesini taşıyan otobüse Trabzon'un Sürmene ilçesinde yapılan silahlı saldırının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazar akşamı TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Mesut Hoşcan ve Süper Lig'de yer alan 18 kulübün takım kaptanlarını konuk etti.

Cumhurbaşkanı, toplantıya katılan tüm kaptanlara tek tek söz verirken, toplantı bitiminde de kısa bir konuşma yaptı.

Erdoğan toplantının bitiminde Demirören ve Hoşcan'a, bu tarz toplantılara devam etmek istediğini iletti. Hoşcan'dan Kulüpler Birliği'ne isteğini iletmesini ve en yakın zamanda tüm kulüp başkanlarını da konuk etmek istediğini iletti.

Erdoğan'ın bu isteğine özellikle Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la, Yıldırım'la asla bir araya gelmem diyen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu

Önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı'nın talebinin iki kulübe iletilmesinden sonra yaşanacak süreç, oldukça ilgi çekici gelişmelere gebe gibi görünüyor.

Öte yandan Erdoğan konuk kaptanlara futbol sezonu sona erdiğinde İstanbul’da bulunan Huber Köşkü’nde kendileriyle tekrar bir araya gelmek istediğini de aktardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem