Erdoğan flaş Davutoğlu açıklaması!

Erdoğan Davutoğlu'nun görevini bırakmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklamada; Şu günlerde belli sıkıntılar yaşanıyor. Birliği daha da güçlendrmemiz lazım. AK Parti kongre kararı aldı. Sayın Başbakan da aday olmayacağını açıkladı. Bu kararların hay

Erdoğan flaş Davutoğlu açıklaması!

Erdoğan Davutoğlu'nun görevini bırakmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Açıklamada;

Şu günlerde belli sıkıntılar yaşanıyor. Birliği daha da güçlendrmemiz lazım. AK Parti kongre kararı aldı. Sayın Başbakan da aday olmayacağını açıkladı. Bu kararların hayırlı olmasını Allah'tan temenni ediyorum. Başbakana hizmetler için şahsım ve milletim adıma teşekkür ediyorum. Ben de uzun yıllar birlikte çalıştığım Sayın Davutoğlu'na teşekkür ediyorum.

AB'YE SERT TEPKİ

Bu tür makamlar bayrak yarışıdır. Ben de Gül'den almıştım. 40 yıllık dava arkadaşlarımın içinde olduğu bu partiyle ilgili gelişmeleri yakından takip etmem birilerini rahatsız etti. Her değişim yeni bir heyecan getirir.

KURTULMUŞ, CUMHURBAŞKANI’NIN MAKAM ARACINA BİNDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını Eyüp Sultan Camii’nde kıldı. Erdoğan’ı cami girişinde Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş karşıladı. Erdoğan, namaz sonrası makam aracına Numan Kurtulmuş’u da alarak Eyüp’te toplu açılış yapacağı tören alanına birlikte gitti.

Namazın ardından Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un makam aracı camiden boş ayrıldı. Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın makam aracına bindi. Cumhurbaşkanının makam aracı, Cülus Yolu Kapısı’ndan Eyüp Sahil yoluna çıktı. Erdoğan yolda gördüğü vatandaşlara el salladı, onlarla bir süre sohbet etti. Erdoğan ve Kurtulmuş birlikte Eyüp  Belediyesi’nin yeni hizmet binasının açılış törenine gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset