Erdoğan: Diz çökmeyeceğiz

Kocaeli’de konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İçeride ya da dışarıda, algı operasyonları yoluyla, yalan haberler, yalan manşetler yoluyla, Türkiye’ye hâlâ istikamet çizmeye çalışanlarla, hiçbir şekilde uzlaşmayacağız, onların önünde hiçbir şekil

Erdoğan: Diz çökmeyeceğiz
Kocaeli’de konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İçeride ya da dışarıda, algı operasyonları yoluyla, yalan haberler, yalan manşetler yoluyla, Türkiye’ye hâlâ istikamet çizmeye çalışanlarla, hiçbir şekilde uzlaşmayacağız, onların önünde hiçbir şekilde diz çökmeyeceğiz" dedi.
 
TÜPRAŞ fuel oil dönüşüm tesislerinin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Aralık operasyonuna ilişkin konuştu. Kimsenin önünde diz çökmeyeceklerini belirten Erdoğan, "İçeride ya da dışarıda, algı operasyonları yoluyla, yalan haberler, yalan manşetler yoluyla, Türkiye’ye hala istikamet çizmeye çalışanlarla, hiçbir şekilde uzlaşmayacağız, onların önünde hiçbir şekilde diz çökmeyeceğiz. Hakim ve savcılarımızın korkutulmasına fırsat vermeyiz. Olay bir basın özgürlüğü meselesi değildir. Biz bunların basın özgürlüğü ifadesinden ne demek istediğini anlarız. Bize zaman zaman gelirler. İçeride gazeteciler var derler. Adet 7 tane. Bu 7 kişinin suçları bekçi polis öldürmeye varıncaya kadar her şeyi önlerine koydum. Şimdi ne diyorsunuz? Cevap yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset