Erdoğan Bayraktar yeniden Vekil!

Haber61.Net - Haber Servisi - 17 Aralık operasyonlarının flaş ismi Erdoğan Bayraktar bakanlıktan alındıktan sonra en çok merak edilen ise bir daha genel seçimlerde siyasete devam edip etmeyeceği. 2015 yılında yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti Başba

Erdoğan Bayraktar yeniden Vekil!

Haber61.Net - Haber Servisi - 17 Aralık operasyonlarının flaş ismi Erdoğan Bayraktar bakanlıktan alındıktan sonra en çok merak edilen ise bir daha genel seçimlerde siyasete devam edip etmeyeceği. 2015 yılında yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olursa ilke Erdoğan'sız seçime girmiş olacak.

Böylelikle ilk defa parti kendi ham oyunu almış olacak. Yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Erdoğan; Bayraktar'ın 2015'de AK Parti'den Milletvekili olması için yoluna devam etmesi işaretini vereceği öğrenildi.  Erdoğan Bayraktar, Çevre ve Şehirlilik Bakanlığından sonra bir süredir öne çıkmadığı gözlemlenmişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler