Erdem Sürmen'e büyük destek

Trabzon Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Erdem Sürmen'e İstanbul Gaziosmanpaşa Trabzonlular Derneği'nden tam destek...Trabzon Ak Parti teşkilatlarının desteğini alan aday adayı Erdem Sürmen'e , İstanbul'dan da büyük destek geldi. Sürmen, Gaziosman

Erdem Sürmen'e büyük destek

Trabzon Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Erdem Sürmen'e İstanbul Gaziosmanpaşa Trabzonlular Derneği'nden tam destek...

Trabzon Ak Parti teşkilatlarının desteğini alan aday adayı Erdem Sürmen'e , İstanbul'dan da büyük destek geldi. Sürmen, Gaziosmanpaşa Trabzonlular Derneği  Başkanı İsmail Topal, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve tüm mahalle muhtarları ile dernek binasında bir araya geldi. Karadeniz  Mahallesi muhtarı İstanbul'daki Trabzonlular olarak Erdem Sürmen'e arkadaşımıza elimizden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sürmen, "Hemşerilerimiz ile bira arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bizlere çok değerli zamanlarını ayırdıkları için  hepsine teker teker teşekkür ediyorum" dedi.

Millete hizmet etmek için yola çıktıklarını ifade eden Sümen, "Siyaset millete hizmet etmek için bir araçtır. Bizler de milletvekili aday adayı olarak kendimizi teşkilatlara ifade ediyoruz. Milletvekili olduğum taktirde bu milletin emrinde ve hizmetinde olacağız. Aday olsam da olmasam Ak Parti davasına gönül vermiş bir kişi olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Ak Parti'nin yalpalamasını bekleyenleri sevindirmeyelim, AK Parti bu milletin umududur ve bu milletin umudu olarak kurulmuştur" dedi.

Sürmen Afganistan'da bir Türk Askerimizin şehit edilmesiyle bir askerin de yaralandığı bombalı saldırıya ilişkin  ilgili olarak da "Bu saldırılar karşısında Türkiye, kararlılığını hiç bir zaman bozmayacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset