Engin Kara Hacıosmanoğlu’na yüklendi

Trabzonspor eski yöneticisi Engin Kara sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada Bordo-mavililerin Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na yüklendi.Engin Kara sosyal paylaşım sitesi hesabından yaptığı açıklama da Trabzonspor’umun başkanı yalan söylemez

Engin Kara Hacıosmanoğlu’na yüklendi

Trabzonspor eski yöneticisi Engin Kara sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada Bordo-mavililerin Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na yüklendi.

Engin Kara sosyal paylaşım sitesi hesabından yaptığı açıklama da Trabzonspor’umun başkanı yalan söylemez, icraat yapar kendisini ifade etmez. Saatlerce Taraftarına sahip çıkar kendisinin egosunu tatmin etmez. Trabzonspor’umu küçük düşürmez kendi menfaati için göz göre göre yalan konuşmaz, duygu sömürüsü yapamaz, taraftarın gazını almak için transfer yapamaz. Lazımsa amennah bir sezonda hiç bir takıma 26 tane futbolcu alınmaz. Hırsızları kulübe sokamaz, transfer aracısı yapamaz, kendi kabahatlerini örtmek için başkasına çamur atamaz...Trabzon şehrinin menfaatlerini ve Trabzonspor'un çıkarlarını kendi çıkarları için heba edemez. ....Zamanı gelince hepsinin hesabını bu ŞEHİR ve taraftarımız sorar böyle biline. ............ ifadelerini kullandı.

10945391_10153800162797281_1390777189_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler