Engelli gencin Trabzonspor aşkı

Trabzonspor sevdası engel tanımıyor... Balıkesir'in Bandırma ilçesinde engelli olan 23 yaşındaki Yener Yıldız, tam bir Trabzonspor fanatiği...   Trabzon'un Of İlçesinin eski kaymakamı olan ve Balıkesir'in Bandırma ilçesine atanan Tuncay Sonel, ilçedeki zi

Engelli gencin Trabzonspor aşkı
Trabzonspor sevdası engel tanımıyor... Balıkesir'in Bandırma ilçesinde engelli olan 23 yaşındaki Yener Yıldız, tam bir Trabzonspor fanatiği...
 
Trabzon'un Of İlçesinin eski kaymakamı olan ve Balıkesir'in Bandırma ilçesine atanan Tuncay Sonel, ilçedeki ziyaretleri esnasında Yener Yaldız'la bir araya geldi. Engelli olan 23 yaşındaki genç, Sonel'den 61 numaralı Trabzonspor forması ve akülü araç istedi. 
 
Yaldız ve ailesiyle sohbet eden Kaymakam Sonel ile beraberindeki heyet, gencin bordo mavili formaya olan tutkusu ile karşılaşınca şaşkınlığını gizleyemedi. Trabzon'dayken alışık olduğu bordo mavi renk sevdasıylaa Balıkesir'de de karşılaşan Sonel, en kısa sürede genç fanatiğin talebini karşılayacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor