Emrah ve Musa'da yeni gelişme!

Trabzonspor her konuda anlaşmaya vardığı Musa Nizam ve Emrah Başsan transferinde sonunda güzel haber geldi.Bordo mavili yönetimin transferi için Antalyaspor ile de anlaşmasının ardından Musa ve Emrah Akdeniz ekibinin kampından ayrıldı ancak bir türlü Trab

Emrah ve Musa'da yeni gelişme!

Trabzonspor her konuda anlaşmaya vardığı Musa Nizam ve Emrah Başsan transferinde sonunda güzel haber geldi.

Bordo mavili yönetimin transferi için Antalyaspor ile de anlaşmasının ardından Musa ve Emrah Akdeniz ekibinin kampından ayrıldı ancak bir türlü Trabzon’a gelemedi.  Bu gelişme üzerine basında Trabzonspor teknik direktörü Halilhodzic’in iki futbolcuyu da istemediği ve bu yüzden transferin askıya alındığı öne sürüldü.

Ancak bugün bu transferde yeni gelişmeler yaşandı.

Emrah ve Musa’nın transferiyle ilgili Haber61’e konuşan Antalyaspor Sportif Direktörü Ali Rıza Yılmaz transferde pürüz kalmadığını ve bugün içinde bitebileceğini söyledi.

Transferde yaşanan durgunluğun maddi bazda yaşanmış olabileceğini belirten Yılmaz “ Futbolcularımıza Trabzonspor ile görüşmelerine biz izin verdik. Kulüpler olarakta anlaşmaya vardık. Trabzonspor CEO’su Burak Gürdal’la görüşme oldu. Trabzonspor menajerlerle biz de futbolcularımızla anlaşmaya vardık. Daha sonra futbolcular kamptan ayrıldı. Son aşamaya gelindiğinde pürüzler olduğu söylendi. Tahmin ettiğim kadarıyla kdv konusunda bir sıkıntı yaşandı. Şuan itibariye Musa Nizam Antalya’da Emrah Başsan İstanbul’da. Onlarla da görüşüyorum durumu merak ediyorlardı. Ve sonuç olarak edindiğim bilgiye göre iki kulübün başkanı görüştü anlaşmaya vardı ve bu saatten sonra sıkıntı olacağını zannetmiyouz, bugün transfer sonuçlanabilir.” İfadelerini kullandı.

Yine Haber61'e açıklamalarda bulunan Antalyaspor Asbaşkanı Mehmet Aygün iki futbolcunun transferinde şuanda bir sıkıntı kalmadığını ancak en kötü ihtimalle futbolcularının kendi kamplarına döneceğini söyledi. Aygün " Biliyorsunuz Emrah Milli Takım'da kaptanlık yapıyor ve özellikle Galatasaray teklif yaptı. 7 Milyon Euro gibi rakamlar konuşuldu. Biz göndermedik kısmet Trabzonspor'la anlaştık. Diğer taraftan Musa bizim kaptanımız. İki değerli futbolcu. Maddi anlamda Trabzonspor'la pazarlıklarımız olduğundan süreç uzadı artık sonucu bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Haber: Doğan Alayoğlu/ Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor