Emrah Başsan neden bitmedi?

Transfer çalışmalarını son sürat devam ettiren Trabzonspor'da Emrah Başsan bilmecesi yaşanıyor.Antalyaspor'da forma giyen Emrah Başsan ve Musa Nizam ile her konuda anlaşılmasına rağmen transfer netlik kazanmamış ve İki oyuncu kendi takımlarının kampından

Emrah Başsan neden bitmedi?

Transfer çalışmalarını son sürat devam ettiren Trabzonspor'da Emrah Başsan bilmecesi yaşanıyor.

Antalyaspor'da forma giyen Emrah Başsan ve Musa Nizam ile her konuda anlaşılmasına rağmen transfer netlik kazanmamış ve İki oyuncu kendi takımlarının kampından ayrılırken beklenmeyen bir gelimeyle beklemeye alınmıştı. Haber61.net'in edindiği bilgiye göre iki futbolcudan Musa Nizam için teknik direktör Halilhodzic'in olur dediği ancak Emrah Başsan konusunda aynı tavrı takınmadığı öğrenildi.

Boşnak hocanın Emrah Başsan'ı kanatlarda oluşan yığılma sebebiyle şuanda düşünmediği ifade edildi. Genç futbolcuyla her konuda anlaşmaya varan Trabzonspor'un bu oyuncu için Halilhodzic'in vereceği son kararı beklediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor