Emine Erdoğan Ayasofya'da namaz kıldı!

İlk olarak Bülent Arınç’ın gündeme getirdiği ve ardından apar topar camiye çevrilen Ayasofya Müzesi bugün tarihi anlar yaşandı.Trabzon’da uzun süre “müze olarak mı kalsın camiye mi çevrilsin?” tartışmalarına sebep olan ve bu tartışamaların ardından cami o

Emine Erdoğan Ayasofya'da namaz kıldı!

İlk olarak Bülent Arınç’ın gündeme getirdiği ve ardından apar topar camiye çevrilen Ayasofya Müzesi bugün tarihi anlar yaşandı.

Trabzon’da uzun süre “müze olarak mı kalsın camiye mi çevrilsin?” tartışmalarına sebep olan ve bu tartışamaların ardından cami olan güncel adıyla Ayasofya Camisi’nin bugün önemli bir misafiri vardı.

Haber61.net’in edindiği bilgiye göre Trabzon’da çeşitli açılışlar ve miting için gelen Başbakan Erdoğan ‘ın camiye çevrildikten sonra henüz ziyaret etmediği Ayasofya’da eşi Emine Erdoğan namaz kıldı.

Emine Erdoğan önce müzenin camiye çevrilmiş halini incelerken daha sonra da namaz kılarak Ayasofya’dan ayrıldı.

Erdoğan’ın Ayasofya’yı ziyaret ettiği görüntülere Haber61 ulaştı.

İşte o görüntüler TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel