Emekliler maaşlarını ne zaman alacak?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Kurban Bayramı'nın 24-27 Eylül tarihlerine rastlaması nedeniyle SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerinin aylıklarının daha önce ödeneceğini bildirdi. SGK'dan yapılan yazılı açıklamada, emekli aylıklarının 4/A SSK emeklile

Emekliler maaşlarını ne zaman alacak?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Kurban Bayramı'nın 24-27 Eylül tarihlerine rastlaması nedeniyle SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerinin aylıklarının daha önce ödeneceğini bildirdi.

SGK'dan yapılan yazılı açıklamada, emekli aylıklarının 4/A SSK emeklilerine her ayın 17-26'sında, 4/B Bağ-Kur emeklilerine her ayın 25-28'inde ve 4/C Emekli Sandığı emeklilerine ise her ayın 1-5'i arasında ödendiği hatırlatıldı.

Açıklamada, Kurban Bayramı'nın 24-27 Eylül tarihlerine rastlaması nedeniyle SSK işçi ve tarım emeklisi, Bağ-Kur esnaf ve tarım emeklisi ile Emekli Sandığı emeklisinin aylıklarının verildiği tarihlerde değişiklik yapıldığı kaydedildi.

Buna göre, SSK işçi ve tarim emeklisinin aylıkları, tahsis numarasının son rakamı 9 olanlara 17 Eylül'de, 5 ve 7 olanlara 18 Eylül'de, 3, 4 ve 1 olanlara 21 Eylül'de, 2 ve 8 olanlara 22 Eylül'de, 0 ve 6 olanlara da 23 Eylül'de ödenecek.

4/B Bağ-Kur esnaf ve tarım emeklisinin aylıkları 22 Eylül'de, 4/C Emekli Sandığı emeklisinin aylıkları ödeme günü 1, 2 ve 3 Ekim'de olanlar 21 Eylül'de, 4 ve 5 Ekim'de olanlar ise 22 Eylül'de maaşlarını alacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler