Ekrem Al: Ligde kalmak için...

PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Ekrem Al, hafta sonu sahalarında Kahramanmaraşspor ile oynayacakları maçı çok önemsediklerini, ligde kalma yolunda şiddetle puana ihtiyaçları olduğunu söyledi.Al, AA muhabirine yaptığı açıklamada, l

Ekrem Al: Ligde kalmak için...

PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Ekrem Al, hafta sonu sahalarında Kahramanmaraşspor ile oynayacakları maçı çok önemsediklerini, ligde kalma yolunda şiddetle puana ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Al, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde kalma yolunda önlerindeki 3 karşılaşmayı da kazanmak zorunda olduklarını, ilk olarak Kahramanmaraşspor ile oynayacakları karşılaşmayı kayıpsız geçmek istediklerini belirtti.

Ligin son sırasında yer alan Kahramanmaraşspor'u hafife almayacaklarını ifade eden Al, "Çok önemsediğimiz bir maç. Şiddetle galibiyete ihtiyacımız var. Galibiyetten başka bir düşüncemiz olmayacak. Kalan haftalarda, rakiplerimizin de oynayacakları maçlar ile alt ve üst sıralardaki takımların durumları daha net olacak. Bu yüzden, ligde geriye kalan tüm maçlar kritik. Bu maçı kazanıp, rakiplerimizin sonuçlarını bekleyeceğiz" dedi.

Al, futbolcularının moral durumlarının iyi olduğunu vurgulayarak, "Maça konsantre oldular. Sahada üstün performansımız ile istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyoruz. Kadromda eksik futbolcularım var ancak yerlerinde görev yapacak olan diğer futbolcularım, onların boşluklarını dolduracak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor