Zam isteyecekseniz saati bekleyin

Alman ilaç şirketi Bayer’in yaptırdığı bir araştırmaya göre insanların ruh hali günün belli saatlerinde değişiklik gösteriyor. Binden fazla kadın ve erkek üzerinde yapılan araştırmaya göre erkekler iş gününün sonuna doğru saat 18.00 civarında, sevdikleri

Zam isteyecekseniz saati bekleyin

Alman ilaç şirketi Bayer’in yaptırdığı bir araştırmaya göre insanların ruh hali günün belli saatlerinde değişiklik gösteriyor. Binden fazla kadın ve erkek üzerinde yapılan araştırmaya göre erkekler iş gününün sonuna doğru saat 18.00 civarında, sevdikleri birinden gelen ricaları yerine getirmeye daha yatkın. Fakat eşleriyle öğleden sonra 15.00 civarında bir tartışmaya girerlerse kaybetmeleri kuvvetle muhtemel.

Zam veya terfi isteyecek olanlar içinse patronlarıyla konuşmak için en iyi zaman dilimi öğlen 13.00 civarı. Çünkü patronlar bu saatlerde çalışanlarının isteklerine daha açık oluyor. Araştırmada, insanların yüzde 86’sının gün içinde birkaç kere ruh halinin değiştiği belirlendi.

Sonuçlar, biyoritme dikkat edilirse kişinin karşısındakinden istediğini daha kolaylıkla elde edebileceğini gösteriyor. Psikoterapist Evie Bentley, “Bir insanın fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak neler hissettiği biyoritm tarafından belirlenir. Vücudun doğal ritmine ayak uydurmak için doğru zamanlarda doğru seçimler yapılmalı” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi