''Yeni Nesil Esnaf''a 100 bin Lira Kredi

TESK ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen ''Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'' ile ''yeni nesil esnaf''ların yetiştirilmesi hedefleniyor.Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen ''Uygulamalı Girişimcilik Eğitiml

''Yeni Nesil Esnaf''a 100 bin Lira Kredi

TESK ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen ''Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'' ile ''yeni nesil esnaf''ların yetiştirilmesi hedefleniyor.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen ''Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'' ile ''yeni nesil esnaf''ların yetiştirilmesi hedefleniyor.
100'e yakın başvurunun yapıldığı eğitimin ardından projesi onaylananlara, 30 bin lirası hibe, 70 bin lirası da sıfır faizli 4 yıl vadeli olmak üzere toplam 100 bin lira verilecek.
 
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, hedeflerinin kurulan işletmeler içerisinde esnaf ve sanatkarların oranını artırmak olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi