Yeni Ford Focus Trabzon'da!

Satıldığı tüm ülkelerle birlikte Türkiye’de de en çok tercih edilen otomobil modellerinden biri olan Yeni Ford Focus’un yüksek teknolojilerle donatılan 3. jenerasyonu, şimdi Trabzon’da…Sedan ve hatchback versiyonları, yenilenen iç ve dış tasarımı, yakıt e

Yeni Ford Focus Trabzon'da!

Satıldığı tüm ülkelerle birlikte Türkiye’de de en çok tercih edilen otomobil modellerinden biri olan Yeni Ford Focus’un yüksek teknolojilerle donatılan 3. jenerasyonu, şimdi Trabzon’da…

Sedan ve hatchback versiyonları, yenilenen iç ve dış tasarımı, yakıt ekonomisi ve yüksek performansı ile dikkat çeken Yeni Focus, dün düzenlenen toplantıyla tüm Trabzonlulara tanıtıldı.

Test sürüşlerinin yanı sıra özel bir teknikle hazırlanan Augmented Reality (Yoğunlaştırılmış Gerçeklik) ile yeni Focus’un üstün teknolojilerini inceleme fırsatı yakalanan tanıtım kokteylinde konuşma yapan Erol Tuna, “Tunalar olarak hepiniz bildiği gibi uzun yıllardır sizlere hizmet veriyoruz. Temel amacımız sadece araç satmak, sadece para kazanmak değil. Sadece bunlar bizim için bir araç. Aile olarak sosyal sorumluluklarımızın her zaman bilincinde olan bir yapıya sahibiz. Eğitime vermiş olduğumuz destek katkıları ortadadır. Ki bunlardan en yakını ilkokullar arası resim sergisi yaptık. Tahminden fazla katılım oldu. 450 resim yarışmaya katıldı ve 6 tanesi ödül kazandı. Bu da demek oluyor ki şehrimizde çok derin bir kültür var, çok derin bir yapı var. İmkan verilince, yarışmalar düzenlendikçe insanlar hür iradelerini özgür düşüncelerini resmede yansıtıyorlar. Basından tek ricam bu tür sosyal faaliyetlere ilgi göstermeniz. Bizim vermiş olduğumuz desteklere herkesinde canı gönülden destek olmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi