Vize kalkınca talep patladı!

Yunanistan’dan gerekli izinlerin alınmasından sonra vizesiz olarak tekrar başlayan cruise turlarına gelen talep, seyahat acentelerini şaşırttı. Bu yıl cruise turlarına olan ilgide geçen yıla oranla büyük bir artış olduğunu belirten Özel bir firma Müdürü A

Vize kalkınca talep patladı!

Yunanistan’dan gerekli izinlerin alınmasından sonra vizesiz olarak tekrar başlayan cruise turlarına gelen talep, seyahat acentelerini şaşırttı. Bu yıl cruise turlarına olan ilgide geçen yıla oranla büyük bir artış olduğunu belirten Özel bir firma Müdürü Ahmet Yazıcı, “Özellikle vizesiz Yunan Adaları’na olan talep artışı geçen yıla oranla çok yüksek” dedi.

Aegean Paradise ve Aegean Odyssey gemileri ile bu yıl artan talebi karşılamak için İstanbul ve İzmir Çeşme çıkışlı vizesiz Yunan Adaları programları sunduklarını anlatan Yazıcı, Türkiye’nin cruise turları artışı açısından dünyada önemli ülkeler arasında bulunduğuna değindi. Yazıcı, cruise turlarındaki bu artışın sebebinin özellikle Türkiye çıkışlı turların artması ile uçak transfer gibi ek maliyetlerin olmamasından kaynaklandığını ifade etti. Yazıcı, vizesiz Yunan Adaları’nda bu sene yüzde 25 oranında bir artışla, 30 bin geceleme hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi