Vatandaşa Başbakan kıyağı

3'üncü Enerji Verimliliği Fuarı'na katılan Başbakan Erdoğan, beyaz eşya sektörünün önemli temsilcileri ile bir araya geldi. Erdoğan, Ocak ayında geçerli olan beyaz eşya indirimlerinin yüzde 10 daha artırılmasını ve indirim süresinin Şubat ayı sonuna kadar

Vatandaşa Başbakan kıyağı

3'üncü Enerji Verimliliği Fuarı'na katılan Başbakan Erdoğan, beyaz eşya sektörünün önemli temsilcileri ile bir araya geldi. Erdoğan, Ocak ayında geçerli olan beyaz eşya indirimlerinin yüzde 10 daha artırılmasını ve indirim süresinin Şubat ayı sonuna kadar uzatılmasını istedi.

SEKTÖR TEMSİLCİLERİ MEMNUN KALMADI
Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği Başkanı Özcan Aydil; "Ava giderken avlandık. Zam olmasını tercih ederdik ama Sayın Başbakan'ımızın ricasını kıramadık, yüzde 10 daha indirim yapıyoruz. İndirim enerji verimliliği yüksek olan ürünlerde geçerli olacak"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi