TTSO'dan 10 Kasım Mesajı

 TTSO,   Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu 10 Kasım nedeniyle yayımladığı mesajda, kurucularına bağlı ülkelerin bağımsızlıklarını koruyabileceklerini ve büyük devlet olabileceklerine işaret etti. 10 Kasım sabahı

TTSO'dan 10 Kasım Mesajı

 TTSO,   Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu 10 Kasım nedeniyle yayımladığı mesajda, kurucularına bağlı ülkelerin bağımsızlıklarını koruyabileceklerini ve büyük devlet olabileceklerine işaret etti. 10 Kasım sabahı şehit edilen 17 askerin ülkeyi derin bir yasa boğduğunu söyledi.

 10 KASIM MESAJI

 74 yıl önce vefat eden Ulu Önder Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyetini kurarak Türk milletine bağımsızlığı en büyük miras olarak bıraktığını ifade eden Başkan Hacısalihoğlu, “ Büyük devletler ve ülkeler ancak kurucularına gösterdiği sonsuz bağlılık, saygı ve minnet ile ayakta kalır. Büyük devlet olmak ve bağımsız kalmak ancak böyle sağlanabilir.” sözlerine yer verdi.

 

 Bağımsız Türkiye Cumhuriyetini kuran Atatürk’ün milletinin kalbinde edindiği büyük yerden dolayı Ulu Önder olarak anıldığını ifade eden Hacısalihoğlu şöyle devam etti: “ Türk milletinin Ata’sına bağlılığı hiçbir zaman bitmeyecektir. Atatürk’e bağlılık,  bağımsızlığa ve halkın egemenliğine bağlılıktır. Bağımsızlığı kendine şiar edinmiş bir millet olan halkımızın sahip olduğu son bağımsız ülke Türkiye Cumhuriyetidir. Bu ülkeyi kuran ulu önder Atatürk’ü milletimiz, saygı, özlem ve minnet ile bir kez daha 10 Kasım törenleri ile anıyor. ”dedi.

 

 

Ulu Önder Atatürk’ün hür ve müteşebbis bir özel sektör doğmasına da öncülük ettiğini anımsatan TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, temellerini attığı Türk özel sektörü Atatürk’e yakışır bir biçimde Türkiye’yi ekonomik bağımsızlığa, gelişmeye ve halka refah üretmeye doğru hızla ilerlemekte olduğunu aktardı.

 

 

17 ŞEHİT ÜLKEMİZİ YASA BOĞDU

 

 

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu,  10 Kasım sabahı Siirt’te 17 askerin şehit edilmesinin Türkiye’yi ikinci bir yasa boğduğunu sözlerine ekledi.  Terör saldırısını kınayan Hacısalihoğlu şöyle devam etti: “ Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığını canları ile koruyan, bu uğurda bugün şehit olan silahlı kuvvetlerimizin 17 mensubu bizleri derin bir yasa boğmuştur. Başta Yönetim Kurulum olmak üzere camiamız ve Trabzon iş dünyası adına şehit askerlerimize rahmet, başta aileleri ve yakınları olmak üzere silahlı kuvvetlerimiz ile aziz Türk halkına başsağlığı diliyorum. Acı bir kez daha Türk halkının kalbine düşmüştür. “

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler