TTSO'da imzalar atıldı!

TTSO ile Türkiye İş Bankası arasında protokol imzalandı.

TTSO'da imzalar atıldı!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Türkiye İş Bankası arasında özel bir protokol imzalandı. Protokole göre oda üyesi işletmeler, Türkiye İş Bankası’nın bankacılık ürünlerinden uygun koşullarla yararlanabilecek.

TTSO’da düzenlenen törende TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Türkiye İş Bankası Trabzon Bölge Satış Müdürü İbrahim Karadeniz, Trabzon Şube Müdürü Umut Yiğit ve TTSO Genel Sekreteri Hakan Gürhan, protokole imza attı. Törene ayrıca TTSO Başkan Yardımcısı Erkut Çelebi, yönetim kurulu sayman üyesi Murat İskender, yönetim kurulu üyesi Tolga Avcı ile Türkiye İş Bankası’nın Trabzon’daki şube müdürleri ve diğer yetkilileri katıldı.
 
TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, “Protokol doğrultusunda uzun yıllardır şehrimize hizmet veren Türkiye İş Bankası’nın üyelerimize daha fazla hizmet vermesi, ekonomik koşulların daha fazla iyileştirilmesi en büyük arzumuzdur. Türkiye İş Bankası’ndan bu tür kolaylaştırıcı imkanlar bekliyoruz. Böyle bir protokole imkan tanıdıkları için tüm İş Bankası camiasına şimdiden teşekkür ediyorum. Umarız hayırlı uğurlu olur” dedi.
 
Türkiye İş Bankası Trabzon Bölge Satış Müdürü İbrahim Karadeniz ise, “Banka olarak 88 yıldır Trabzonlu hemşerilerimizin yanında olmak ve hizmet vermekten onur ve mutluluk duyuyoruz. Güzel bir işbirliği için de imzaları atmış bulunmaktayız. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın değerli üyelerine uygun koşullarla orta ve uzun vadeli yatırım kredileri, işyeri kredileri, ticari taşıt kredileri ve diğer ürünlerimizi sunmaktan mutluluk duyacağız. İnşallah önümüzdeki günlerde bu ivmeyi hızlandırırız ve piyasamıza hareket getiririz. protokolün hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.
 
Protokol kapsamında TTSO üyelerine, taksit ödemeli ticari krediler, küçük işletmeler orta ve uzun vadeli yatırım kredisi, ticari taşıt kredisi, işyeri kredisi gibi finansman ve nakit yönetimi ürün ve hizmetlerinden uygun koşullarda faydalanma imkanı sunulacak. Ayrıca Türkiye İş Bankası, tarafından oda üyesi işletmelerle ‘üye işyeri’ anlaşmaları da yapılabilecek.





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi