Trabzonspor'da gözler 30 Temmuz'da!

Vahid Halilhodzic, Trabzonspor'un başında çıktığı ilk hazırlık maçından tedirgin ayrıldı. Özbek temsilcisi ile 2-2 berabere kalan bordo-mavili takımın oynadığı futbol Boşnak teknik adamı karamsar düşüncelere itti. Takımla ilgili ilk izlenimlerinin doğru ç

Trabzonspor'da gözler 30 Temmuz'da!

Vahid Halilhodzic, Trabzonspor'un başında çıktığı ilk hazırlık maçından tedirgin ayrıldı. Özbek temsilcisi ile 2-2 berabere kalan bordo-mavili takımın oynadığı futbol Boşnak teknik adamı karamsar düşüncelere itti. Takımla ilgili ilk izlenimlerinin doğru çıktığını belirten Halilhodzic, "Trabzonspor'a büyük bir takviye yapmam gerekiyor. Kalite anlamında memnun olmadığımı söyleyebilirim. Birçok oyuncu bulmamız gerekiyor. Çok kritik ve olumsuz düşünemem ama gördüklerimden bugün baya tedirginim" dedi. 

KRİTİK GÖRÜŞME 30 TEMMUZ'DA
İmza töreninde '4 transfer lazım' diyen Halilhodzic, Taşkent beraberliğinin ardından daha da olumsuz konuşarak, "Belki de 9-10 transfere ihtiyacımız var. Ama hiçbir transfer olmadı. Her mevkiye transfer gerekli. Ama şu an için fazla da bir şey söylemek istemiyorum" ifadelerini kullandı. Bu açıklamaların ardından gözler 30 Temmuz'da Avusturya kampına gelecek olan Başkan Hacıosmanoğlu'na çevrildi.  Kampta Hacıosmanoğlu ile bir araya gelecek olan Halilhodzic'in transferlerle ilgili bilgi alacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi