Trabzonspor çakıldı

Trabzonspor, ligde kaybettiği 7 puanla avantajını yitirince, Borsada da günün en çok kaybettireni oldu. Şirket hisseleri yüzde 8.42 değer kaybetti.Spor Toto Süper Lig'de ardı ardına puan kayıplarıyla devre arasındaki 5 puanlık farkı korumayı başaramayan T

Trabzonspor çakıldı

Trabzonspor, ligde kaybettiği 7 puanla avantajını yitirince, Borsada da günün en çok kaybettireni oldu. Şirket hisseleri yüzde 8.42 değer kaybetti.

Spor Toto Süper Lig'de ardı ardına puan kayıplarıyla devre arasındaki 5 puanlık farkı korumayı başaramayan Trabzonspor, borsada da büyük kayıp yaşadı.

Trabzon hisseleri, sabah saatlerinde seansın başlamasının ardından hızlı bir değer kaybı yaşadı ve günü yüzde 8.42'lik değer kaybıyla kapattı.
Şirketin kapanış fiyatı 24.90 TL olurken, hisse üzerinde 42 milyar liralık işlem hacmi gerçekleşti.

 BEŞİKTAŞ DA ÇAKILDI
Ligde ikinci yarının bir diğer sorunlu takımı Beşiktaş da hisseleri en çok kaybeden şirketler arasındaydı. Beşiktaş hisseleri de günü yüzde 5.2 kayıpla tamamladı.

Karabükspor ile berabere kalarak Şampiyonlar Ligi umudunu tehlikeye atan Beşiktaş hissesi kapanışta 12.80 lira fiyattan işlem gördü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi