Trabzon'da turizm fuarı açılıyor

Trabzon’da 13-16 Ocak tarihleri arasında organize edilecek olan Karadeniz Turizm Fuarının hazırlıkları Trabzon Fuar Merkezi'nde başladı.Bu yıl ilk defa organize edilen Karadeniz Turizm fuarına Türkiye'nin her yanından ve dünyanın birçok ülkesinden tur ope

Trabzon'da turizm fuarı açılıyor

Trabzon’da 13-16 Ocak tarihleri arasında organize edilecek olan Karadeniz Turizm Fuarının hazırlıkları Trabzon Fuar Merkezi'nde başladı.

Bu yıl ilk defa organize edilen Karadeniz Turizm fuarına Türkiye'nin her yanından ve dünyanın birçok ülkesinden tur operatörleri ve seyahat acentelerinden satın almacılar davet edildi.

Fuar binlerce turizm temsilcisini Trabzon da buluşturacak. Trabzon Valiliği, Belediye Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası, İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından desteklenen fuar, Tureks Fuarcılık tarafından organize ediliyor.

Fuara bu yıl Gürcistan Adjara Cumhuriyeti misafir ülke olarak katılıyor. Gürcistan Adjara Cumhuriyeti protokolü, çok sayıda turizm temsilcisi, halk Oyunları ekibi ile fuara kalabalık bir ekiple iştirak edecek. Fuarda Trabzon, Rize, Ordu, Artvin, Maçka gibi çevre il ve ilçeler hem turizm zenginliklerini hemde turistik tesislerini tanıtmak üzere yer alıyor.

Karadeniz'in turizm potansiyeline dikkat çekmeyi hedefleyen fuar için hem yurtiçi hem de yurtdışında tanıtımları yapıldı. Yurtdışı tanıtımları özellikle potansiyelin yüksek olduğu Ortadoğu ve Balkan ülkelerinden ziyaretçiler bekleniyor 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi