Trabzon'da dev sektör için kutlama!

Trabzon’da faaliyet gösteren sigortacılar Ticaret ve Sanayi Odası ile Doğu Karadeniz Tüm Sigortacılar Derneği TÜSİD işbirliğinde düzenlenen dayanışma geçesinde sigortacılık gününü kutladı.Sigortacılık haftası etkinlikleri çerçevesinde Ticaret ve Sanayi Od

Trabzon'da dev sektör için kutlama!

Trabzon’da faaliyet gösteren sigortacılar Ticaret ve Sanayi Odası ile Doğu Karadeniz Tüm Sigortacılar Derneği TÜSİD işbirliğinde düzenlenen dayanışma geçesinde sigortacılık gününü kutladı.

Sigortacılık haftası etkinlikleri çerçevesinde Ticaret ve Sanayi Odası ile Doğu Karadeniz Tüm Sigortacılar Derneği TÜSİD düzenlediği dayanışma ve kutlama yemeği güzel bir atmosferde geçti.

Başkan M.Suat Hacısalihoğlu Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı 161 sigorta acentesi bulunduğunu kaydederek sektörün bölgede güçlü bir altyapısının bulunduğunu kaydetti.

İş dünyası ve ekonomi için sigortacılık sektörünün olmazsa almaz olduğunu ifade eden Hacısalihoğlu, “Büyük zahmetlerle sigortacılık sektörünü bugün Trabzon’da önemli bir sektör haline getiren bütün sigorta camiasının gününü kutluyorum. Sigorta sektörü bütün sektörlerimizin teminatı, güvencesi ve geleceğidir. İleri boyutta sigortacılık hizmetlerinin ilimizde ve bölgemizde verilmesindeki başarılarından dolayı bütün arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.

15954.jpg

14 yıldan beri sigortacılık haftasını Trabzon’da çeşitli etkinliklerle kutladıklarını anımsatan İbrahim Sertel de son dört yıldan beri de Türkiye genelinde sigortacılık günü kutlamalarının resmi olarak devam ettiğini belirterek sektöre bu günü kazandırmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyduklarını ifade etti.

Sertel, her şeyde öncü olmaktan mutlu ve gururlu olduklarını kaydederek, “Sigortacılık haftası herkese hayırlı uğurlu olsun. Sanatçı Kaptan Yılmaz ile güzel bir akşam geçirdiklerini bütün sektörde acente ve çalışanlarının katılımı ile örnek bir dayanışma ile sigortacılık sektörünü kutladık” dedi.

Sigortacılık günü kutlamaları kapsamında düzenlenen geceye TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, TÜSİD Başkanı İbrahim Sertel, Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu Başkanı Murat Büyükçelebi katıldı. TTSO Meclis Başkanı M.Şadan Eren’ın yanı sıra geceye Ak Parti Milletvekili Adayı Süleyman Soylu ile sigorta sektörüne emek veren acenteler ve çalışanları katıldı.

15950.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi