Trabzon İş adamları Macaristan'da

Macaristan'da bulunan Trabzon Ticaret Odası yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Macar ve Türk işadamlarıyla bir araya geldi.Trabzon kentinin Macaristan'daki kardeş şehri Zigetvar'da düzenlenen festivale katılmak amacıyla bu ülkeye gelen heyet, Barany

Trabzon İş adamları Macaristan'da

Macaristan'da bulunan Trabzon Ticaret Odası yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Macar ve Türk işadamlarıyla bir araya geldi.

Trabzon kentinin Macaristan'daki kardeş şehri Zigetvar'da düzenlenen festivale katılmak amacıyla bu ülkeye gelen heyet, Baranya kenti Ticaret Odası ve Macaristan Türk-Macar Sanayi ve Ticaret Odası üyeleriyle görüşmelerde bulundu.

Budapeşte'de düzenlenen toplantıya bu ülkede yaşayan çok sayıdaki Türk işadamı katılırken, Macar işadamları da Trabzonlu işadamlarıyla yeni yatırım imkanlarının yapılabilmesi için görüşmelerde bulundu.

Trabzon Ticaret Odası Dış İlişkiler Sorumlusu Hakan Savaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Macaristan'da faaliyet gösteren büyük şirketlerin yöneticileri ile bir araya gelerek faydalı bir toplantı yaptıklarını söyledi.

Macaristan Türk-Macar Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Suat Karakuş ise, Trabzonlu işadamlarıyla birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını, amaçlarının büyük Macar şirketlerinin Trabzon'da yatırım yapmaya teşvik olduğunu, görüşmelerin gayet başarılı geçtiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler