Temel Kotil ödülü kazandı

"Skytrax Dünya Havacılık" ödüllerinde "Avrupa’nın En İyi Havayolu" ödülünü Türk Hava Yolları'na kazandıran Genel Müdür Doç. Dr. Temel Kotil oldu.

Temel Kotil ödülü kazandı

Türk Hava Yolları, havayolu ve havaalanı sektöründe sağladığı denetim ve hizmet kıyaslama programları ile kuruluşların ürün ve hizmet kalitesini denetleyen Skytrax’ın, 100 değişik ülkeden 18 milyona yakın yolcuya yaptırdığı oylarla geçen yıl aldığı " Avrupa’nın En İyi Havayolu " ünvanını korudu.

Türk Hava Yolları’na, Skytrax değerlendirmesine göre 2010 yılında Skytrax tarafından "Dünyadaki En İyi Ekonomi Sınıfı İkram" ödülü ve 2011 yılında da Skyscanner tarafından "En İyi İkram" ödülü verilmişti.

THY yetkilileri 2011 yılında Skytrax tarafından "Avrupa’nın En İyi Havayolu", Comfort Class koltuğunda "En İyi Premium Ekonomi Koltuğu" ve "Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu" seçilen Türk Hava Yolları’nın, bu yıl aldığı ödüllerle bu başarısının tesadüf olmadığını göstermiş olduğunu söylediler.

Farnborough Havacılık Fuarı’nda açıklanan 2012 Skytrax ödülleri, bir törenle, Skytrax CEO’su Edward Plaisted tarafindan 12 Temmuz 2012 tarihinde Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil’e takdim edildi.

Skytrax CEO’su Edward Plaisted, ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Türk Hava Yolları, dünyanın en gözde havayollarından biri olarak yerini sağlamlaştırarak yoluna devam ediyor. Bugün alınan ödüller hem Türk Hava Yollarının başarısı hem de onun havayolu yolcuları arasındaki güç ve popülaritesini göstermiştir" dedi.

Plaisted; "Türk Hava Yolları son yıllarda havacılığa büyük yatırımlar yapıyor. Farklı ürünler geliştirerek hem müşteriye daha fazla seçim şansı hem de sektöre zenginlik katıyor. Türk Hava Yolları’nın Premium Ekonomi sınıfı ürünü, havayolu yolcuları nezdindeki popüleritesi bunun göstergesidir. Alınan ödüller bu alanda yapılan doğru yatırımların sonuçlarıdır " dedi.

THY Genel Müdürü Temel Kotil ise ödülü aldıktan sonra yaptığı teşekkür konuşmasında hedeflerinin dünya birinci olmak olduğunu belirterek, " Her geçen gün bu hedefe doğru yürüyoruz " dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler