Telsiz kullanım ücretine zam geldi

GSM operatörleri genel bir duyuru yapmadan abonelerine gönderdikleri kısa mesajlarla kendilerinden telsiz ücreti alacaklarını duyurmuştu. Operatörler şimdi de telsiz kullanım ücretlerine zam yapıldığını yine mesajlarla duyuruyor. Faturasız hat kullanıcıla

Telsiz kullanım ücretine zam geldi

GSM operatörleri genel bir duyuru yapmadan abonelerine gönderdikleri kısa mesajlarla kendilerinden telsiz ücreti alacaklarını duyurmuştu. Operatörler şimdi de telsiz kullanım ücretlerine zam yapıldığını yine mesajlarla duyuruyor. Faturasız hat kullanıcıları gelen mesajlar sonrası çileden çıktı. 

Faturasız hat kullanıcıları Türkiye’nin En Büyük Şikayet Portalı Şikayetvar’a gönderdikleri şikayetlerle telsiz kullanım ücretine zam yapıldığını duyurdular. GSM operatörleri tarafından gönderilen mesaj sonrası ücretin arttırıldığını öğrenen faturasız hat sahipleri tepki gösterdi. 

AYLIK 1.21 TL TAHSİL EDİLECEK

Sessiz sedasız gelen telsiz kullanım ücretine yine sessiz sedasız zam geldi. Faturasız hat sahiplerinden Ağustos ayından itibaren alınmaya başlanılan telsiz kullanım ücreti 13,2 TL olup 1.1.2012 tarihi itibariyle 14.56 TL olarak değiştirildi. Aylık 1.1 TL olarak tahsil edilmeye başlanılan ücret 2012 itibariyle 1.21 TL olarak tahsil edilmeye başlandı.

HAT SAHİPLERİ TEPKİLİ

Operatörler tarafından alınan telsiz ücretine ve alınan ücretin arttırılmasına tepki gösteren şikayetçiler tepkilerini şöyle dile getirdi:

“GSM operatörü tarafından telefonumuza ‘Sizin adınıza devlete ödenecek olan 1.21 tl olan telsiz kullanım vergisi kesilmiştir’ diye mesaj geldi. Hiçbir bilgilendirme yapılmadan alınan ücrete bir de zam yapılmış.“

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi