Sayısal Lotodan bayram sürprizi

Sayısal Loto’da bu hafta yapılacak çekilişte büyük ikramiyenin 7 milyon TL’ye ulaşması bekleniyor. Eğer bu haftada 6 bilen çıkmazsa büyük ödül 5 bilenler arasında paylaştırılacak.Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Sayısal

Sayısal Lotodan bayram sürprizi

Sayısal Loto’da bu hafta yapılacak çekilişte büyük ikramiyenin 7 milyon TL’ye ulaşması bekleniyor. Eğer bu haftada 6 bilen çıkmazsa büyük ödül 5 bilenler arasında paylaştırılacak.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Sayısal Loto’nun son üç çekilişinde 6 bilen çıkmadığı, 4 milyon 568 bin TL’nin yeni haftaya devrettiği hatırlatıldı.

Bu hafta yapılacak çekilişte 6 bilenlere dağıtılacak ikramiyenin 7 milyon TL’ye ulaşmasının beklendiği belirtilen açıklamada, çekilişte 6 bilen çıkmadığı takdirde bu ikramiyenin 5 bilenler arasında eşit olarak paylaştırılacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi