Resim Festivali 1-11 Temmuz'da

 Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları ile Trabzon Femin&Art Kadın Sanatçılar Derneği’nin düzenlediği 5. Uluslararası Resim Festivali 1-11 Temmuz tarihleri arasında Forum Trabzon’un da destekleriyle gerçekleşiyor. Doğa ve insan temalı festivale bu yıl

Resim Festivali 1-11 Temmuz'da

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları ile Trabzon Femin&Art Kadın Sanatçılar Derneği’nin düzenlediği 5. Uluslararası Resim Festivali 1-11 Temmuz tarihleri arasında Forum Trabzon’un da destekleriyle gerçekleşiyor. Doğa ve insan temalı festivale bu yıl 20 ülkeden kadın sanatçıların yanı sıra, değerli akademisyenler de katılacak. Festival boyunca Trabzon, Rize ve çevre illerin doğal güzellikleri olan yaylalarına, mağaralarına ve göllerine geziler düzenlenerek resim çalışmaları yapılacak.

Forum Trabzon sponsorluğunda altı gün boyunca sürecek olan festival, sanatın evrensel dili olan resim çalışmaları ile Türkiye’yi tanıtarak turizme katkı sağlamayı amaçlıyor.

Festival kapsamında yapılan resimler ise, 5-6 Temmuz tarihlerinde Forum Trabzon’un keyifli atmosferinde sergilenecek. Ayrıca ressamlar, 10 mx1m boyutlarındaki özel tuvali Forum Trabzon için boyayacak. Ziyaretçiler, serginin yanı sıra festivale katılan sanatçıların doğa ve insan temalı sunumlarını dinlerken, düzenlenen work shoplar ile keyifli zaman geçirecek. 7 Temmuz Cumartesi günü ise festivale katılan sanatçılar için düzenlenen eğlence gecesinde sertifikalarını alacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler