PTT kredi kartı geliyor!

Ankara Rixos Otel’de düzenlenen ‘PTT Pazar Araştırması ve Analizi’ başlıklı toplantı ile PTT’nin 170'inci kuruluş yıldönümü etkinliği bir arada yapıldı. Törene Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile PTT üst düzey yöneticileri katıldı.2008 yılında Savunma Te

PTT kredi kartı geliyor!

Ankara Rixos Otel’de düzenlenen ‘PTT Pazar Araştırması ve Analizi’ başlıklı toplantı ile PTT’nin 170'inci kuruluş yıldönümü etkinliği bir arada yapıldı. Törene Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile PTT üst düzey yöneticileri katıldı.

2008 yılında Savunma Teknolojileri Mühendislik firması ile PTT Genel Müdürlüğü arasında yapılan anlaşma gereği ‘PTT Pazar Araştırması ve Analizi Projesi’nin tanıtımı yapıldı. Bülent Bıyıkoğlu’nun yönettiği projede 2 yıldır süren piyasa araştırmalarının sonuçları açıklandı. Buna göre kurumun daha etkin hizmet verebilmesi için piyasa rekabetine göre yapılanmasının kaçınılmaz olduğu vurgulandı.

Proje tanıtımında, Cumhuriyet’in yüzüncü yılı olan 2023 yılına dikkat çekilerek, “Mevcut durum tesbiti yapıldıktan sonra, ‘PTT Strateji Belgesi 2010- 2023’ ile ‘PTT Eylem Planı 2010- 2023’ başlıkları altında raporlar hazırlandı” denildi. Proje Yönetmeni Bülent Bıyıkoğlu da, STM firması olarak PTT’nin hızlı, güvenilir, modern, rekabete dayalı hizmet vermesini sağlayacak çalışmalar yaptıklarını söyledi.

PTT KREDİ KARTI YOLDA

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım toplantıda yaptığı konuşmada, 2002 yılında 2.2 milyon olan işlem sayısının, bugün itibariyle 22 milyona çıktığını belirtti. Binali Yıldırım önümüzdeki günlerde bazı bankalarla anlaşma yaparak PTT kredi kartı çıkaracaklarını da söyledi. Toplantıda, PTT çalışanlarının çocuklarından üniversite sınavında Türkiye derecesi yapan 30 öğrenciye dizüstü bilgisayar ile çeşitli hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler