Paralar bu ay hesaba yatacak !

 Bireysel Emeklilik Sisteminde Devlet Katkısı ödemeleri ile ilgili olarak açıklama yapan Türkiye Sigorta Birliği Hayat ve Emeklilik Yönetim Komitesi Başkanı ve Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü Mete Uğurlu, Emeklilik Gözetim Merkezi ve emeklilik şirket

Paralar bu ay hesaba yatacak !

 

Bireysel Emeklilik Sisteminde Devlet Katkısı ödemeleri ile ilgili olarak açıklama yapan Türkiye Sigorta Birliği Hayat ve Emeklilik Yönetim Komitesi Başkanı ve Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü Mete Uğurlu, Emeklilik Gözetim Merkezi ve emeklilik şirketlerinin Devlet Katkısı ödeme süreci ile ilgili alt yapı hazırlıklarında son aşamaya geldikleri bilgisini paylaştı.
 
Uğurlu, ilk ödemenin önümüzdeki 15 gün ila 1 aylık sürede hesaplara geçmiş olacağını, ilk ödemeyi takiben her ay ödemelerin düzenli şekilde yapılacağını ve süreçte sorun yaşanmayacağını sözlerine ekledi.
 
Devletin 2013 yılı bütçesine bu amaçla 1,25 Milyar TL ödenek koyduğunu ve gerekirse bu tutarın artırılabileceğinin de yetkililerce açıklandığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi