Organize işler bunlar!

Bursa'da, bankadan çektikleri 8 bin lirayı çaldırdıklarını öne süren bir şirketin 2 muhasebe görevlisi polise başvurdu.155 Polis İmdat Telefonu'na gelen ihbarla harekete geçen güvenlik güçleri, Gökdere Bulvarı'nda bir otomobilin yanında bekleyen 2 müşteki

Organize işler bunlar!

Bursa'da, bankadan çektikleri 8 bin lirayı çaldırdıklarını öne süren bir şirketin 2 muhasebe görevlisi polise başvurdu.

155 Polis İmdat Telefonu'na gelen ihbarla harekete geçen güvenlik güçleri, Gökdere Bulvarı'nda bir otomobilin yanında bekleyen 2 müştekinin yanına gitti.

Özel bir şirkette muhasebecilik yapan İlhan K, ile Hakan B, polise, merkez Yıldırım ilçesindeki bir banka şubesinden, şirkete ait 8 bin lirayı çektiklerini, ardından otomobile binerek iş yerlerine dönmek istediklerini anlattı.

ÖNCE LASTİK PATLADI...
İkilinin iddialarına göre, bu sırada lastiğin patlak olduğunu anladılar ve Gökdere Bulvarı'nda aracı durdurdular. Sürücü İlhan K, lastik tamircisi bulmak için ayrılırken, Hakan B, aracın yanında beklemeye başladı.

SONRA BOYA ATILDI
Kısa süre sonra ceket ve pantolonundaki boyayı fark eden Hakan B, kıyafetini temizlemek için kısa süreliğine aracın yanından uzaklaştı.

Ardından tekrar otomobilin yanına dönen Hakan B, arka koltukta bulunan ve içinde 8 bin 200 lira olan çantanın yerinde olmadığını gördü.

''Soyulduklarını anlayan'' muhasebecilerin ihbarı üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, çevrede gerekli incelemeyi yaptı.

ŞOKU ATLATAMADI
Şokta olduğu gözlenen Hakan B, gazetecilere yaptığı açıklamada, arkadaşıyla birlikte bankadan şirkete ait 8 bin lira çektiklerini belirterek, ''Bursa-Ankara yolunda giderken bir ses geldi ve lastiğin patlak olduğunu gördük. Lastik değiştirmek için park ettik ve başımıza bunlar geldi. Bunun organize bir iş olduğunu düşünüyorum. Üzerime boya bile attılar. Yani bu işi kafalarına koymuşlar, her şekilde bizi soyacaklarmış. Çalınan paranın 8 bin lirası şirkete, 200 lirası bize ait'' dedi.

Polis yetkilileri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın başlatıldığını ve bölgedeki MOBESE ve iş yeri güvenlik kameralarının inceleneceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi