Nihat Usta Trabzonluları ağırlıyor

Geçtiğimiz ay başında İstanbul’da açtığı şube Trabzonluların uğrak yeri olduDünyaca ünlü Akçaabat köftesinin en ünlü ismi Nihat Usta köfte Balık’ın İstanbul şubesi adeta Trabzonluların buluşma yeri oldu. Ay başında hizmete giren Nihat Usta Acıbadem Şubesi

Nihat Usta Trabzonluları ağırlıyor

Geçtiğimiz ay başında İstanbul’da açtığı şube Trabzonluların uğrak yeri oldu

Dünyaca ünlü Akçaabat köftesinin en ünlü ismi Nihat Usta köfte Balık’ın İstanbul şubesi adeta Trabzonluların buluşma yeri oldu. Ay başında hizmete giren Nihat Usta Acıbadem Şubesinin ziyaretçisi bu kez Şenol Güneşti.

Başkan Sadri Şener ile birlikte transferleri masaya yatırmak için İstanbul’a giden Güneş, Nihat Usta köfte balık restoranda dostlarıyla bir araya geldi.

 Mekan sahibi  Volkan Aydın'la bir süre sohbet eden ve  hayırlı olsun dileklerini dile getiren Güneş mekanın konumu ve dekorasyonunu çok beğendiğini mutfağını zaten yıllardır bildiğini ve herşeyin mükemmel olduğunu söyledi.

Nihat Usta köfte balık restoranın açılışına davet edilen Güneş, İstanbul Bş Belediye maçı nedeniyle açılışa katılamamıştı .

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi