MÜSİAD'te göreve yeni başkan

Ali Murat Aras, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, bundan sonraki yaşantısında da MÜSİAD vizyon ve misyonuna bağlılığını MÜSİAD Trabzon Şubesi üyesi olarak devam ettireceğini belirtti. Çalışma süresi içerisinde kendisine katkı sağlayan herkese minn

MÜSİAD'te göreve yeni başkan

Ali Murat Aras, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, bundan sonraki yaşantısında da MÜSİAD vizyon ve misyonuna bağlılığını MÜSİAD Trabzon Şubesi üyesi olarak devam ettireceğini belirtti.

Çalışma süresi içerisinde kendisine katkı sağlayan herkese minnettar olduğunu ifade eden Aras, yeni başkan Ömer Muhcu'ya MÜSİAD Gençlik Kurulu rozeti taktı.

Ömer Muhcu ise Ali Murat Aras'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek bundan sonraki yaşantısında başarılar diledi.

MÜSİAD Trabzon Şubesi Başkanı Ahmet Sarı, Ali Murat Aras'ın görevini başarı ile yürüttüğünü ve MÜSİAD Trabzon Şubesi ile Gençlik Kurulu arasında iyi bir köprü oluşturduğunu kaydederek, bundan sonra da MÜSİAD Trabzon Şubesi üyesi olarak görev almasından memnun olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi