Motorine indirim!

 Shell FualSave Dizel ve Shell V-Power Dizel ürünlerinin pompa fiyatlarında bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 9 kuruşluk indirim yapıldı.Shell & Turcas Petrol A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, Shell FuelSave Dizel'in pompa fiyatı Ankara'da ve İstanbu

Motorine indirim!

 Shell FualSave Dizel ve Shell V-Power Dizel ürünlerinin pompa fiyatlarında bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 9 kuruşluk indirim yapıldı.

Shell & Turcas Petrol A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, Shell FuelSave Dizel'in pompa fiyatı Ankara'da ve İstanbul'un Avrupa yakasında 3,86 liradan 3,77 liraya, İstanbul'un Asya yakasında 3,87 liradan 3,78 liraya ve İzmir'de de 3,84 liradan 3,75 liraya indirildi.

Shell V-Power Dizel'in pompa fiyatı da yine Ankara'da ve İstanbul'un Avrupa yakasında 3,95 liradan 3,86 liraya, İstanbul'un Asya yakasında 3,96 liradan 3,87 liraya ve İzmir'de 3,95 liradan 3,86 liraya geriledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler