Memur adaylarına müjde!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kendi bakanlığına bağlı birimlerde kamuya sınavla eleman alma yaşını 30'dan 35'e çıkardığını açıkladı.Şimşek, az önce Twitter'dan 3 ayrı mesaj yayınladı.İlk mesajında "Bugünkü sohbetimizin asıl konusu bir çok arkadaşımızın, va

Memur adaylarına müjde!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kendi bakanlığına bağlı birimlerde kamuya sınavla eleman alma yaşını 30'dan 35'e çıkardığını açıkladı.

Şimşek, az önce Twitter'dan 3 ayrı mesaj yayınladı.

İlk mesajında "Bugünkü sohbetimizin asıl konusu bir çok arkadaşımızın, vatandaşımızın merakla beklediği bir konuda bir müjde olacak" diyen Şimşek, ikinci mesajında "Bakanlığıma bağlı birimlerde kamuya sınavla eleman alma yaşını 30'dan 35'e çıkarıyorum" ifadesini kullandı.

Şimşek son twitinde ise memuriyete alım yaşını yükseltmenin bütün kamuda uygulanması için azami bir gayret sarfettiğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler