LPG'ye rekor zam!

EPDK'nın Tavan Fiyat uygulamasıyla benzine gelen zamdan sonra LPG zamları da belli oldu. Otogaz olarak da bilinen LPG'ye yüzde 12,38 artışla 20 kuruş zam geldi!Dünya genelinde petrolün varil fiyatı düşerken Türkiye’de her geçen gün Akaryakıtazam geliyor.

LPG'ye rekor zam!

EPDK'nın Tavan Fiyat uygulamasıyla benzine gelen zamdan sonra LPG zamları da belli oldu. Otogaz olarak da bilinen LPG'ye yüzde 12,38 artışla 20 kuruş zam geldi!

Dünya genelinde petrolün varil fiyatı düşerken Türkiye’de her geçen gün Akaryakıtazam geliyor. Ham petrol varil fiyatı ciddi bir düşüş yaşayarak 49 dolara kadar geriledi fakat indirim Türkiye’de pompalara yansımadı.

Vatandaş pompaya yapılacak indirimi beklerken tam tersi bir zam ile karşılaşarak şok yaşadı.

Bugün itibarıyla LPG'nin litresine 20 kuruşluk zam geldi. Zamlardan nasibini alan bir diğer yakıt ise tüpgaz oldu. Yüzde 14,5 zam ile tüpgaza 36 kuruş zam geldi.

Son gelen zam ile birlikte İstanbul'da LPG'nin litresi 2,24'ten 2,44'e yükseldi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler