LPG'li Araç Sahiplerine Müjde, Otopark Yasağı Kalkıyor

Türkiye LPG Derneği Başkanı binlerce araç sahibinin uzun süredir beklediği müjdeyi verdi. Şiper,"LPG 'li araçların alışveriş ve kongre merkezlerinde kapalı otoparklara girmesi yasak idi. Binlerce araç sahibi bu yüzden büyük bir mağduriyet yaşıyordu. Ankar

LPG'li Araç Sahiplerine Müjde, Otopark Yasağı Kalkıyor

Türkiye LPG Derneği Başkanı binlerce araç sahibinin uzun süredir beklediği müjdeyi verdi. Şiper,"LPG 'li araçların alışveriş ve kongre merkezlerinde kapalı otoparklara girmesi yasak idi. Binlerce araç sahibi bu yüzden büyük bir mağduriyet yaşıyordu. Ankara'da bu konuda görüşmeler tamamlandı. Yakın bir dönemde muhtemelen genel seçimlerden sonra yasak sona erecek" bilgisini verdi.

Dünya Birincisiyiz!

Türkiye'de seyahat halindeki 9.9 milyon otomobilin 4.1 milyonu LPG yani otogaz ile çalışıyor. Yani neredeyse her iki araçtan biri otogazlı. Buna rağmen sürücüler büyük alışveriş merkezleri ve kongre merkezlerinin kapalı otoparklarına güvenlik nedeniyle alınmıyor. LPG Derneği Başkanı Şiper, "Türkiye otogaz ile çalışan araç sayısı bakımından dünya birincisi. Otogaz tüketimi açısından ise güney Kore'nin ardından ikinci sıradayız. avrupa'da artık hiçbir ülkede uygulanmayan otopark yasağının ülkemizde de kalkması gerekiyordu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler