Kriz Türkiye'yi vurur mu?

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, ''İşin içinden gelen biri ve Ekonomi Bakanı olarak söylüyorum, içiniz rahat olsun Türkiye'nin kapı gibi ekonomisi var'' dedi.Çağlayan, AK Parti İl Teşkilatınca seçim sonrası teşekkür amacıyla düzenlenen gezi kapsamında Mersi

Kriz Türkiye'yi vurur mu?

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, ''İşin içinden gelen biri ve Ekonomi Bakanı olarak söylüyorum, içiniz rahat olsun Türkiye'nin kapı gibi ekonomisi var'' dedi.

Çağlayan, AK Parti İl Teşkilatınca seçim sonrası teşekkür amacıyla düzenlenen gezi kapsamında Mersin'in Bozyazı ilçesini ziyaret etti.

Burada vatandaşlara hitap eden Çağlayan, seçim döneminde Mersin'le ilgili çeşitli vaatlerde bulunduklarını hatırlatarak, bunları teker teker hayata geçireceklerini söyledi.

AK PARTİ TÜM BELEDİYELERE TALİP

Yerel seçimlerin 2014'de yapılacağını anımsatan Çağlayan, bu seçimlerde yapacakları çalışmayla başta Mersin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm belediyelere talip olduklarını vurguladı.

Genel seçimlerde AK Parti'nin yüzde 50 oy aldığına işaret eden Çağlayan, ''Biz yüzde 50 oy almanın rahatlığı içerisinde değiliz. Bize oy vermeyen ve Türkiye'nin yüzde 50'sini kapsayan diğer oyları neden alamadığımızı araştırıyoruz. Çünkü biz tüm Türkiye'nin oyuna talibiz'' dedi.

"TÜRKİYE'NİN KAPI GİBİ EKONOMİSİ VAR"

Çağlayan, halka hizmetkar olabilmek için yola çıktıklarını, bu kapsamda her geçen gün yeni projelerle ve başarılarla adeta kendileri ile yarıştıklarını belirterek, şöyle devam etti:

''Biz bu kadar güzel işler yaparken birileri bu ülkenin kaynaklarını kötü yönde kullanmaya çalışıyor. Biz siyasi istikrar olduğu sürece Allah'tan başka kimden korkarız? Arkamızda millet var. Yani arkamız güçlü. Paradan para kazanan kan emiciler 'acaba Türkiye'de kriz çıkar mı?' şeklinde senaryolar üretiyor. Onlar halt etmiş. Türkiye'nin eskisi gibi istikrarsız hükümetleri yok. Artık yüzde 50 oy ile iktidara gelen Ak Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan var. Evvel Allah Türkiye'de artık durmak yok koşmaya devam. Size bunları, işin içinden gelen biri ve Ekonomi Bakanı olarak söylüyorum, içiniz rahat olsun Türkiye'nin kapı gibi ekonomisi var.''

Bakan Çağlayan, seçim döneminde partisini destekleyen seçmenlere de teşekkür ettiği konuşmasında, herkesin bugünden itibaren yerel seçimlere yönelik çalışmalar başlamasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi