Kriz bu kez teğet geçmeyecek mi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir gazetecinin ekonomik kriz iddialarına yönelik sorusuna "Batı'da kriz olabilirz ama biz her zaman hazırlıklıyız, güçlüyüz" yanıtı verdi.İşte Erdoğan'ın "Kriz Türkiye'yi etkiler mi?" sorusuna yanıtıBenden galiba yine geçmi

Kriz bu kez teğet geçmeyecek mi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir gazetecinin ekonomik kriz iddialarına yönelik sorusuna "Batı'da kriz olabilirz ama biz her zaman hazırlıklıyız, güçlüyüz" yanıtı verdi.

İşte Erdoğan'ın "Kriz Türkiye'yi etkiler mi?" sorusuna yanıtı

Benden galiba yine geçmişteki cevabı bekliyorsunuz. Biz yere çok sağlam basıyoruz. Batı'da, Avrupa'da kriz olabilir ama biz buna her zaman hazırlıklıyız.

Geçen sefer teğet geçecek dedim. Bu kez teğet geçecek gibi görünmüyor. Çok daha güçlüyüz.

Verim ekonomisini mi israf ekonomisini mi savunacağız? İsraf ekonomisini savunmazsak; verim ekonomisiyle gidersek hiç korkumuz olmasın.

İsraf her zaman herkesi tehdit eder. Aileleri de, işadamlarını da, devleti de... Biz eğer bugün güçlüysek bu kamu harcamalarındaki tedbirlerimiz ile olmuştur.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi