Kaskoda bu oyuna gelmeyin !

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Nazım Kaya, trafik sigortası ve kasko ücretlerinin vatandaşı sıfır araç almaya yönelttiğini söyledi. Son bir yıl içinde zorunlu trafik sigortası ve kasko ücretlerine kademeli olarak zam uygulandığını ileri süren Kaya, iki

Kaskoda bu oyuna gelmeyin !

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Nazım Kaya, trafik sigortası ve kasko ücretlerinin vatandaşı sıfır araç almaya yönelttiğini söyledi. Son bir yıl içinde zorunlu trafik sigortası ve kasko ücretlerine kademeli olarak zam uygulandığını ileri süren Kaya, ikinci el alınan araca ilk kez sigorta yaptırıldığında ödenen ücretin de yükseldiğini ifade etti. 

Sıfır veya önceki yıldan beri kullanılan araca trafik sigortası ve kaskodaki zam oranının daha düşük olduğuna dikkat çeken Kaya, "Bu durum, vatandaşı sıfır araç almaya yöneltiyor. Trafik sigortalarında serbest fiyat uygulamasına geçildiğinden beri çok farklı fiyatlar sunulabiliyor. Aynı araca 500 lira ile 2 bin lira arasında değişen fiyat teklifleri verilebiliyor" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi