İstihdam teşvikine yeni düzenleme

 Başbakan Yardımcısı Babacan, 'Yeni bir istihdam teşvik düzenlemesini önümüzdeki günlerde Hükümet olarak Meclis'e sunacağız' dedi... Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, yatırımların ve istihdamın teşvikine ilişkin yasanın uygulamasının 2012 yılı sonunda bitt

İstihdam teşvikine yeni düzenleme

 

Başbakan Yardımcısı Babacan, 'Yeni bir istihdam teşvik düzenlemesini önümüzdeki günlerde Hükümet olarak Meclis'e sunacağız' dedi...
 
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, yatırımların ve istihdamın teşvikine ilişkin yasanın uygulamasının 2012 yılı sonunda bittiğini belirterek, ''Ancak bunu ikame edecek ve mahsurlarını da giderecek yeni bir istihdam teşvik düzenlemesini önümüzdeki günlerde Hükümet olarak Meclis'e sunacağız.
 
Bu düzenlemede sosyo ekonomik gelişmişlik endeksine göre farklı sürelerde veya oranlarda sosyal güvenlik primini Hazine'nin sübvanse etmesiyle ilgili bir düzenleme olacak. Bu konudaki yetkiyi de Bakanlar Kurulu'na almak istiyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler