İş dünyasını rahatlatacak bir adım

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (TSİAD) Başkanı Zeyyat Kafkas, hükümetin, vergi ve prim borçlarını yeniden yapılandırmasının memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, ''Çalışma, özellikle KOBİ'lere büyük moral, motivasyon ve ivme kazandıracaktır'' d

İş dünyasını rahatlatacak bir adım

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (TSİAD) Başkanı Zeyyat Kafkas, hükümetin, vergi ve prim borçlarını yeniden yapılandırmasının memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, ''Çalışma, özellikle KOBİ'lere büyük moral, motivasyon ve ivme kazandıracaktır'' dedi.

Kafkas, yaptığı yazılı açıklamada, hükümetin, birikmiş vergi ve prim borçlarının yeniden yapılandırılmasına yönelik çalışmasının iş dünyasını rahatlatacak çok önemli bir adım olduğunu belirtti.

Bu girişimin, reel sektöre ve özellikle KOBİ'lere büyük bir motivasyon kazandıracağını ifade eden Kafkas, ''Hükümetimizin yaptığı bu çalışma ile 100 milyar liranın üzerinde olduğu tahmin edilen birikmiş vergi ve prim borçları ile diğer kamu alacaklarının tahsilatının yapılandırılması hazırlıkları, Türk iş insanlarının bu alandaki beklentilerini büyük ölçüde karşılayacak niteliktedir'' dedi.

Kafkas, TSİAD olarak çalışmada emeği geçenlere teşekkür ettiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

     ''Hükümetin, vergi borçlarını yeniden yapılandırması memnuniyet vericidir. Çalışmanın, özellikle KOBİ'lerimizin rekabet gücüne yapacağı katkının üretim, istihdam ve yatırım olarak ekonomiye geri döneceğine inanıyoruz. Bu kapsamlı çalışmanın amacına ulaşması için gerek üyelerimiz, gerekse kamuoyu nezdinde her türlü girişime destek olacağız.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi