Hükümet teklifi değiştirmedi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik: Memura verdiğimiz teklif afaki bir teklif değildir. Hesaplamalarımızı 2012 bütçesi kapsamında yaptık.Memure verdiğimiz  teklifi afaki bir teklif değil diyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, hesa

Hükümet  teklifi değiştirmedi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik: Memura verdiğimiz teklif afaki bir teklif değildir. Hesaplamalarımızı 2012 bütçesi kapsamında yaptık.

Memure verdiğimiz  teklifi afaki bir teklif değil diyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, hesaplamaların 2012 bütçesi kapsamında yapıldığını söyleyerek "Biz memurumuzu ne zaman kandırdık?" diye sordu.

Çelik, memurlar ile hükümet arasında devam eden toplu sözleşme görüşmelerinin bugünkü oturumunda 5 hizmet koluna ilişkin değerlendirmelerin tamamlandığını belirterek, görüşmelerin geneline ilişkin müzakerelere yarın başlamayı, cuma ve pazartesi günü sürdürmeyi planladıklarını söyledi. Çelik, toplu sözleşme ile ilgili maddelerin metinlerinin yazılmaya başlandığını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler