Gözler Ocak ayında ödenecek zam da

İntibak zammı için geri sayım çoktan  başladı. Gözler Ocak ayında ödenmeye başlayacak intibak zammında... İNTİBAK ZAMLARINDAN KİMLER FAYDALANACAK? 2000 yılından önce emekli olmuş tüm işçi emeklileri intibak zammı alacak. Emeklilik kararını 1999 yılında al

Gözler Ocak ayında ödenecek zam da

İntibak zammı için geri sayım çoktan  başladı. Gözler Ocak ayında ödenmeye başlayacak intibak zammında... 

İNTİBAK ZAMLARINDAN KİMLER FAYDALANACAK?
 
2000 yılından önce emekli olmuş tüm işçi emeklileri intibak zammı alacak. Emeklilik kararını 1999 yılında aldırmış ama maaşını 2000 yılında almaya başlamış işçi emeklileri de intibaktan faydalanacak.
 
MALULEN EMEKLİLER DE KAPSAM İÇİNDE
 
Malulen emekliler de intibak kapsamında. 2000 yılından önce malulen emekli olan SSK'lılar da intibak zammı alacak. Yurt dışından gelip borçlanmayla emekli olanlara da 2000 yılından önce emekli olmuşlarsa intibak zammı verilecek.
 
BAĞ-KUR'LULAR ARTIŞTAN YARARLANACAK MI?
 
Toplam 12 bin Bağ-Kur emeklisi de intibak zammı alacak. 1 Mart 2002 ile 30 Mayıs 2002 tarihleri arasında emeklilik dilekçesi veren veya emekli aylığı bağlanan 12 bin Bağ-Kur'luya intibak zammı verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi