Fransız moda devinden akıl almaz dolandırıcılık

Çantası el yakan, elbiseleri yüzbinlerce TL'ye satılan makyaj malzemeleri bile dudak uçuklatan Fransız moda devi Chanel'in Türkiye'deki ürünleri kaçak çıktı. Sabah'tan Erhan Öztürk'ün haberine göre, Chanel'in Türkiye mağazasında kaçak ürün satıldığına yön

Fransız moda devinden akıl almaz dolandırıcılık
Çantası el yakan, elbiseleri yüzbinlerce TL'ye satılan makyaj malzemeleri bile dudak uçuklatan Fransız moda devi Chanel'in Türkiye'deki ürünleri kaçak çıktı.
 
Sabah'tan Erhan Öztürk'ün haberine göre, Chanel'in Türkiye mağazasında kaçak ürün satıldığına yönelik soruşturmaya Gümrük ve Ticaret Bakanlığı da müdahil oldu.
 
TEK BARKOD İKİ ELBİSE
Chanel'in Türkiye mağazasında kaçak ürün satıldığına yönelik soruşturmaya Gümrük ve Ticaret Bakanlığı da müdahil oldu. Bakanlığa bağlı müfettişlerin yaptığı soruşturmada, 29 bin 930 liralık bir elbisenin tek barkodla iki kişiye satıldığını belirledi.
 
15 YIL HAPİS İSTENDİ
Elbiselerden birinin sosyeteden Nilgün Çolak'a, diğerinin ise Lübnanlı Sana Zeenni'ye satıldığı tespit edildi. Hazırlanan fezleke savcılığa gönderildi. İki elbiseye el konulup imha edilmesi ve suçluların 15 yıl hapsi talep edildi.
 
İşte iki ismin mağdur edildiğini belirten ve bu mağduriyetin giderilmesini talep eden o belge.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi