Erdoğan konuştu dolar yükseldi!

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında dolar 2,43'ün üzerine çıktı. Sabah saatlerinde 2,39 seviyelerinden işlem gören dolar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında 2,4328 seviyesine kadar yükseldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan,

Erdoğan konuştu dolar yükseldi!
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında dolar 2,43'ün üzerine çıktı. Sabah saatlerinde 2,39 seviyelerinden işlem gören dolar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında 2,4328 seviyesine kadar yükseldi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında "Enflasyon şuraya girerse faizi şuraya indireceğiz mantığı yanlış bir mantıktır. Böyle bir mantık olmaz. Faiz zaten enflasyonu oluşturur. Eğer sen faizi yüksek tutarsan enflasyon yüksek olacaktır, düşük tutarsan enflasyon düşecektir. Düşük faiz olursa, yatırım olacaktır. Düşük faiz olması nedeniyle yatırımlar artacaktır. Ama siz şimdi bir bakıyorsunuz, Merkez Bankası'nın faizi üst bantta 11,7, buna bir de komisyonları eklediğinizde 15, 17 diye gidiyor" diyerek Merkez Bankası'nı eleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler